Találkozás, kapcsolat, közösség

Adatkezelési Nyilatkozat

 

A Háló Közösségfejlesztő Katolikus Egyesület (székhely: 1225 Budapest, Batthyány u. 34.) számára fontos, hogy adatai biztonságban legyenek. Az Általános Adatvédelmi Rendelet (AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE) alapján új lépéseket teszünk ennek érdekében.

Tájékoztatjuk, hogy adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek azokat át nem adjuk, kivéve, ha pályázati elszámoláshoz kapcsolódóan ez kötelességünk. Tájékoztatjuk továbbá, hogy joga van adatai helyesbítéséhez, törléséhez, kezelésének korlátozásához, és azokhoz való hozzáféréshez. Ezen igényeit bejelentheti az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen. Személyes adatait addig kezeljük, amíg törlését nem kéri.

A hírlevélre feliratkozók adatait kizárólag hírlevél küldése céljából használjuk. Azokat harmadik félnek nem adjuk át.

A táborra, találkozókra jelentkezők adatait a tábor, találkozó megszervezése kapcsán használjuk, pályázati elszámolás céljából azokat harmadik félnek továbbíthatjuk. Erről bővebb tájékoztatást a konkrét esemény lebonyolítása során kap. Adatait a törlési kérelem megérkezéséig tároljuk. Adatait felhasználhatjuk abból a célból, hogy jövőbeni találkozókra, táborokra meghívjuk.

Kelt: Budapest, 2018. május 31.

Kárpát-medencei programjaink

Kattints a térképre!


Régebbi Tarsolyok elolvashatók itt >>

Tarsolyok tartalomjegyzéke >>

Háló Közösségi és Kulturális Központ - S4 | Cím: 1052 Budapest, Semmelweis u. 4. | Telefon: +36 20 351 5375 | E-mail: iroda&halo.hu | Beszámolók